tisdag 15 november 2016

Tygtryck


Vår uppgift var att skapa ett tygtryck som betydde gemenskap för oss.  Linn, Miranda, Aya och Fredrik satte oss ner pch tänkte på vad vi skulle göra. 
Vi kom fram till att vi skulle skapa en stor prideflagga men gubbar i guld som håller varandra i händerna  (for obvius reasons).

Utförande: vi tänkte till och kom fram till hur stor flaggan skulle vara, vi kom fram till att ta 63x51cm, och vi lämnade rum runt kanterna så att vi kunde fästa ramen senare.

Vi mätte ut hur stora färgområdena skulle vara, vi satte ut måtten för färgerna och tejejpade så att linjerna skulle bli raka (fast bet blev ju som det blev ändå). Vi ritade ut vart gubbarna skulle vara så att det inte blev någon färg där dem skulle stå.

Vi blandade färgerna och började måla på flaggan. Efter många om och men så fick vi till det, med ganska bra kanter. Miranda tog med sig en tygpenna i guld hemifrån och vi målade alla gubbarna i guld. Aya målade på små söta ansikten och efter att vi strök flaggan för att fästa färgen så var vår prideflagga klar (om man inte räknar med ramen).

 Vi blev nöjda med flaggan och tycker att den blev helt okej. 
Vi kunde ha försökt att göra lite rakare kanter och vi satte fel färg på fel område på ett ställe och det syntes igenom efter att vi målade över rätt färg. Annars blev flaggan bra och bi är nöjda.

Värktyg: vi har andvänt oss av men massa penslar, pinnar att blanda färgen, sax, strykjärn och tygpennor. // Linn Miranda Aya och Fredrik 😃Inga kommentarer:

Skicka en kommentar